Miley Cyrusia sivalletaan netissä – twerkkauspeli panee halvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrusin pepputanssi on ollut yksi tämän vuoden puhutuimmista ilmiöistä. Mileystä on tehty esimerkiksi oma takamustaan heilutteleva koriste-esine, ja neitokaisen Wrecking Ball -videosta on nähty jo lukuisia parodiaversioita.

Kuva: Twerball.com
Kuva: Twerball.com

Halusipa sitä tai ei, Miley-kuume ei ota laantuakseen. Nyt poptähden twerk-tanssin ympärille on luotu jo oma internetissä pelattava Miley’s Twerkball -videopeli. Siinä pelaaja ohjaa käsillään seisovaa Miley Cyrusia, tehtävänään yrittää pitää pomppiva pallo ilmassa takapuolta heiluttamalla.

Miley: The Movement -dokumentissa entinen Hannah Montana -tähti kertoi siitä, miten hän on lähtenyt muokkaamaan tähtikuvaansa itsenäisesti. Hänen ympärillä vellova kohu alkoi siitä, kun hän esiintyi MTV:n VMA-gaalassa rohkeasti Robin Thicken Blurred Lines -kappaleen aikana. Vähäpukeinen tähti muun muassa työnsi peppuaan r&b-tähteä vasten.