Mies, näin saat naisen huutamaan himosta

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Orgasmi, orkku, Iso O ja laukeaminen. Naisen seksuaalisen hekuman kliimaksia voidaan kutsua monella eri nimellä, mutta yhteistä näille kaikille nimityksille on se, että ne tarkoittavat sangen upeaa ja sängyssä tavoiteltavaa asiaa. Nyt on paljastettu salainen ase, jonka avulla naisten orgasmeista voi saada entistäkin suurempia.

Journal of Sexual Medicine on julkaissut uuden tutkimustuloksen, jonka mukaan naisen sukupuolielimen nuolemisessa kannattaa keskittyä klitoriksen lisäksi myös sitä ympäröivään ihoon. Naisia pyydettiin arvioimaan orgasmiensa intensiivisyyttä ja voimakkuutta sen mukaan, mitä kohtaa heidän rakkauden puutarhastaan stimuloitiin.

Ei liene yllätys, että 94 prosenttia naisista kertoi saavuttavansa helpoiten orgasmin klitoriksen hyväilemisen kautta. Tämä yksi pieni alue ei kuitenkaan ollut kliimaksin ainoa antaja, vaan 75 prosenttia myönsi myös, että klitoriksen ympärysalue tuottaa erityistä mielihyvää, ja 64 prosenttia piti klitoriksen alapintaa varsinaisena kiihotuskeskuksena.

Maailman parhaimman orgasmin reseptejä on jaettu useissa eri artikkeleissa, mutta jos tahtoo saavuttaa universumin parhaimman laukeamisen, kannattaa keskittyä kaikkii naisten arvostamiin alueisiin siten, että aloittaa ilman klitorikseen koskettamisesta. Sukupuolielintä voi hieroa vaikkapa ensin housujen läpi siten, että kiihotusaste kohoaa voimakkaammaksi.

Sen jälkeen voi keskittyä hyväilemään klitoriksen ympärysaluetta ja alapuolta, ja kun hekuma on äärimmillään, kannattaa klitoris levittää sormien avulla kokonaan esiin ja tehdä kaikkensa, jotta orgasmi räjähtää kuin atomipommi – eikä pelkästään kerran, vaan jopa kolme kertaa peräjälkeen.