Miley Cyrus tahtoo opastaa Justin Bieberiä: ”Ihmiset eivät ota häntä vakavasti”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrus on ymmärtänyt, että hänen olisi kannattavampaa hetkeksi keskittyä pelkästään musikaalisiin avuihinsa. Äskettäin hän tunnusti Rolling Stones -lehdelle, että kovan kohun saanut MTV Video Music Awardsin esiintyminen nolottaa häntä.

Nyt Miley on on kertonut samaisessa haastattelussa, että hän sopisi parhaiten teinipoppari Justin Bieberin mentoriksi. Mileyn mukaan hän voisi neuvoa ja opastaa vuotta nuorempaa kanadalaispopparia, jotta Bieberistä ei tulisi pelkkää vitsiä.

– Olen tehnyt tätä paskaa jo pitkään ja olen siirtynyt seuraavalle tasolle. Uskon, että hän ei ole vielä siinä pisteessä. Vaikka Justin Bieber yrittää kovasti, eivät ihmiset ota häntä vakavasti. Bieber osaa soittaa rumpuja ja kitaraa sekä laulaa. En tahdo, että hän kusee koko homman tai että hänestä tulee seuraava Vanilla Ice, Miley sanoi asiantuntevasti Rolling Stonesille.

Miley Cyrus julkaisi äskettäin Twitterissä kaksi omituista kuvaa, joista toisessa hän tarjosi sylitanssia lasten maskottihahmolle, ja toisessa pieni apina antaa piiskaa hänen takapuolelleen. Miley Cyrusin MTV-gaalassa suorittama tanssi- ja laulunumero jäänee historiankirjoihin samanlaisena televisiomaailman kohokohtana kuin Janet Jacksonin nänni sekä Madonnan ja Britney Spearsin suudelma.