Alice Dellal paljasti rantakuntonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Alice Dellal tuli alunperin tunnetuksi uransa sijaan sukunsa merkeissä, sillä hän peri taannoin isoisältään jättiomaisuuden. Menestyksekästä malliuraa jo vuosien ajan tehnyt kaunotar on nyt bongattu rannalla Rio De Janeirossa.

Alice kuvattiin viikonloppuna nauttimassa auringosta bikineissä maineikkaalla Ipaneman uimarannalla. Kuvaaja onnistui ikuistamaan samalla myös neitokaisen perin erikoisen venyttelysession.

26-vuotias Alice Dellal on brasilialainen mallikaunotar, jolla on nykyisin sopimus arvostetun NEXT Model Managementin kanssa. Hänen äitinsä on brasilialainen malli Andrea ja isoisä oli englantilainen kiinteistömiljonääri Jack Dellal, joka testamenttasi osan jättiomaisuudestaan Alicelle. Aiemmin kaunotar on poseerannut esimerkiksi Mangon, Karl Lagerfeldin ja Agent Provocateurin mallina. Lisäksi Alice on toiminut punk-yhtyeen rumpalina ja omistaa perustamansa levy-yhtiön.