Robert Pattinson rakastaa ihmisten haistelemista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijä Robert Pattinson on yhdistetty romanttisessa mielessä muun muassa Elvis Presleyn tyttärentytär Riley Keoughiin, näyttelijätär Sarah Gadoniin ja viimeisimpänä näyttelijä Sean Pennin tytär Dylan Penniin.

Robert erosi aiemmin tänä vuonna pitkäaikaisesta rakkaastaan, eli Twilight-vastanäyttelijä Kristen Stewartista. Virallisesti vapailla markkinoilla viihtyvä mies on monen naisen unelmien uros, ja nyt portugalilainen lehti Activa paljastaa, että näyttelijäkomistuksen sydämen voi voittaa helpoiten luontaisten tuoksujen ja hajujen avulla.

– Tuoksun ei välttämättä tarvitse olla hajuvesi. Pidän ihmisten haistelemisesta. Vaikka se on todella outoa, uskon sen yksinkertaisesti johtuvan feromoneista. Pidämme ihmisistä alitajuisesti heidän tuoksujensa takia. Tämä on mielestäni ollut aina hyvin kiehtovaa, Robert jutteli.