Brad Pitt ja Angelina Jolie menneet salaa naimisiin?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijäpariskunta Brad Pitt ja Angelina Jolie olivat äskettäin otsikoissa, kun näyttelijäkomistus osti Jolielle oman yksityiskoneen perheen aikatauluongelmia helpottaakseen. Angelinalla on ollut oma lentolupakirja jo vuodesta 2004.

Kesällä puhuttiin pariskunnan hääsuunnitteluista ja tällöin heidän kerrottiin menevän naimisiin perheen Ranskan talolla. Päivämäärää ei kuitenkaan herunut julkisuuteen, joten moni on odottanut julkkisparin hääuutisia hengitystään pidätellen. Nyt Angelina Jolie ikuistettiin Australiassa kimaltelevan sormuksen kera, jota naisella ei ole aiemmin nähty. Sormuksesta uutisoi MailOnline.

Angelina Jolie nousi otsikoihin aiemmin tänä vuonna rintaleikkauksien takia, kun Jolie poistatti molemmat rintansa huomattavan syöpäriskin takia. Jolie nousi talouslehti Forbesin listan eniten tienaavaksi näyttelijänaiseksi tienattuaan vuoden aikana 33 miljoonaa dollaria.