Ökyrikkaan perheen vauvalle: 50 000 dollarin timanttikoristeltu tutti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehtien sivuilta saadaan usein lukea kuinka ökyrikkaiden julkkisperheiden lapsilla on jo parivuotiaana kymmenien tuhansien arvoisia vaatekaappeja ja muita arvokkaita lisävarusteita. Samaan sarjaan kuuluvat luonnollisesti myös tutit, joiden hintahaitari on valtava.

Kuva: Kalfin Jewellery
Kuva: Kalfin Jewellery

Nyt australialainen koruvalmistaja Kalfin Jewelry on lanseerannut maailman kalleimman tutin. Timanttikoristeltu tutti maksaa Yhdysvalloissa hulppeat 50.000 dollaria, eli monen pariskunnan yhteenlasketun vuosipalkan. Tuote valmistetaan tilauksesta, joten asiakas saa kertoa millaisen tutin kulloinkin haluaa. Hopeinen tutti maksaa 180 dollaria ja kultainen 450 dollaria.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat