Mies, näin näytät lihaksikkaalta hetkessä

Lifestyle · Stara.fi

Lukemattomat miehet harjoittavat erityisesti rintalihaksiaan, jotta voisivat siten näyttää paremmalta kireässä paidassa ja saada parempaa huomiota naisilta. Mikäli rintalihasten kasvu ei näytä alkavan tai sellaiseen ei ole aikaa, on ongelmaan keksitty toisenlainen ratkaisu.

Kuva: Funky Bod
Kuva: Funky Bod

Naiset käyttävät rintojensa täytteenä monenlaisia tuotteita, joten nyt myös miehille on lanseerattu vastaava. Kyseessä on Yhdysvalloissa noin 50 dollaria maksava Funky Bod -niminen paita, joka puetaan muiden vaatteiden alle. Paidassa on rintalihasten kohdalla aitonnäköinen täyte, joka saa miehen näyttämään huomattavasti todellista lihaksikkaammalta.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat