Miley Cyrus julkaisi näyttävän uikkarikuvan: ”God Bless…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuskin kukaan ihminen yhdistää Miley Cyrusia enää lapsitähti Hannah Montanaan, sillä hän on ollut jo vuosien ajan otsikoissa hieman tuhmemmissa merkeissä. Nuori supertähti julkaisee nimittäin usein verkossa paljastavia kuvia itsestään.

Nyt sama trendi on jatkunut, sillä eilen Miley Cyrus julkaisi Twitterissä kuvan itsestään punaisissa uikkareissa.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Äskettäin kerroimme, että Miley on kaapannut kainaloonsa Rolling Stone -lehden valokuvaajana työskentelevän Theo Wennerin. Miley hehkuttaa 26-vuotiasta miestä taukoamatta. Pariskunta on nähty yhdessä muun muassa New Yorkissa, jossa vietettiin hiljattain Mileyn Bangerz-levynjulkistamisjuhlia. Theo Wenner on aiemmin deittaillut muun muassa Liv Tyleria vuonna 2011. Hän on The Rolling Stone -lehden omistajan ja päätoimittajan Jann Wennerin poika.

Miley Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta nousevan näyttelijämiehen uskotaan peläneen maineensa menettämistä Mileyn härskien mediatempausten vuoksi.