Nainen, näin saat miehen rakastumaan itseesi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kaija Koon legendaarisessa läpimurtokappaleessa lauletaan, että kuka keksi rakkauden. Monelle sinkkunaiselle olennaisempi kysymys on kuitenkin miten rakkautta voisi saada itselleen. Järjen mukaan kannattaisi ehkä rakastaa ensin itse itseään.

Mutta TheSingleWomanGuide.com -sivusto on nyt kuitenkin kehitellyt tehokkaan niksiohjelman naiselle, joka haluaa kohdattaa lempiuroksensa kevyestä tapailusta syvään intohimoiseen – ja ennen kaikkea kestävään – parisuhteeseen.

Suhteen alkuvaihe perustuu molemminpuoliseen viehätykseen – kemiaan. Et tarvitse mannapuuroa ja mansikkaa, vaan järkevän suhtautumisen ihastukseen. Itsestään huolta pitävä neito on ilo silmälle ja säteilee elämänvoimaa. Elämänvoima itsessään on pohjimmiltaan positiivista energiaa, ja sellaisen ympärillä kuka tahansa ihminen viihtyy – miksei siis myös komea uroksesi.

Sisäistä hyvinvointia voi kasvattaa ilmeisillä asioilla, kuten dieetillä, hemmottelulla, huolitellulla ulkoasulla ja liikunnalla, mutta myös sillä, että vanhat suhteet ja pelot on käsitelty. Katkeruus paistaa lopulta läpi, ja jääräpäisesti vanhojen uskomuksien ylläpitäminen vaikuttaa epäilemättä suhteen tulevaisuuteen. Uskotko olevasi rakkauden arvoinen? Osaatko ottaa hyvää vastaan?

Kun tapaamisia on useammin ja ihmiseen viehättyy yhä enemmän, mielikuvat alkavat vilistää päässä. Moni neito voi pohtia tulevaisuutta hyvinkin tiheästi – ja tukkia samalla nykyhetken virtauksen. Meidän ei ole tarpeellista tietää tarkasti, mitä tulee tapahtumaan. Jos sydämen ääni sanoo, että seuralainen on hyvä mies, se voi vallan hyvin riittää.

Itsenäisyyteen kuuluu myös yksin olemista. Yksin olemisella ja yksinäisyydellä on kuitenkin vissi ero. Viihdytkö itsesi seurassa? Kun katsot peiliin, osaatko olla tyytyväinen näkemääsi? Parisuhde on usein heijastusta omista uskomuksista – mies voi antaa sinulle vain sen, mitä itse pidät mahdollisena. Nauti omista hetkistäsi. Luot lisää nautinnollisia hetkiä myös kultasi kanssa.

Jokainen suhde tullaan määrittelemään jossain vaiheessa. Tutustumisvaihe, syventyminen ja lukkoon lyöminen vievät aikansa – matka vaatii kärsivällisyyttä. Sen sijaan, että pohtisit sitä, kelpaatko hänelle, on tärkeä miettiä haluatko itse olla tämän miehen kanssa. Kuinka kauan viihtyisitte yhdessä, vielä pari kuukautta vai loppuelämäsi?

Miehen näkökulmasta katsottuna kunnioitus ja arvostus ovat jokaisen suhteen peruspilareita. Ajan saatossa seksikin menettää painoarvoaan, kun suhteessa korostuvat muut aspektit. Kun maailma lyö miestä kasvoille, hän kaipaa naisen lämpöä. Anna sitä, älä torju. Toisiaan kunnioittavalle parille kaikki on mahdollista. Unelmia voidaan toteuttaa yhdessä. Visioi yhteistä elämää – mitä näet? Kerro se hänelle.