Claudia Romanin kuvattiin lempirannallaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Italialaismalli Claudia Romani kuuluu Miami Beachin kuvatuimpiin oleskelijoihin. Auringonottoa harrastava neitokainen päätyy usein paparazziotoksiin muotoineen, eikä tämäkään kerta ole poikkeus.

Nyt 31-vuotias Claudia ikuistettiin Delano-hotellin edustalla lempirannallaan. Ylleen julkkiswannabe oli pukenut valkoisen bikiniasun. Näky lienee ollut rannalla olleiden kaksilahkeistenkin mieleen – ainakin valokuvaajat innostuivat.

Miamilaisten bikinikissojen aateliin kuuluva Claudia ei ole syntyperältään amerikkalainen, vaan neito eli lapsuutensa Italiassa. Tummaverikkö on syömistottumuksiltaan kasvissyöjä, kuten monet muutkin julkkiskaunottaret. Romani on ikuistettu muun muassa lehtien kuviin, joihin lukeutuvat FHM, GQ, Maxim, Cosmopolitan, More! ja Italian Playboy.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat