Rinteen täydeltä alastomia laskettelijoita – upea video julkaistiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alaston vartalo ja luminietokset ovat viimeinen asia, jonka olettaisi toimivan yhdessä. Kun pakkaan vielä lisää laskettelusukset ja lumilaudan, herää mielenkiinto, mistä oikein on kysymys. Valhalla-elokuvassa nähdään tällainen kohtaus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Elokuvakohtauksessa on mukana 20 ammattitalviurheilijaa, ja he ovat päättäneet laskea rinteitä alas ilman rihmankiertämää. Alastomat vauhtiveikot näyttävät esimerkkiä siitä, kuinka vapauttavaa on viilettää pitkin lumisia huippuja pakkasen kihelmöidessä vartalon sopukoita.

Valhalla-elokuvan ohjaaja Nick Waggoner kertoi Mountain Life Magazinelle, että alastomat laskijat kokivat tilaisuuden yhdeksi heidän elämänsä parhaimmista hetkistä. He tunsivat olevan vapaita, joka on myös koko elokuvan pääteema – hauskuus ja vapaamielisyys.

PÄIVITYS: Toimituksen tietoon tuli hetki sitten, että vastaava tempaus on tehty jo useita kertoja myös Suomessa, Häkärinteissä, jossa tempauksen osanottajia on ollut vaihtelevasti kolmesta ylöspäin.