Uutuustuote: Kanoille lanseerattiin omat heijastinliivit

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmisillä on monenlaisia lemmikkejä. Jotkut pitävät lemmikkinään esimerkiksi kanoja, ja nokkivat tepastelijat ovat nyt saaneet avukseen erään tuotteen, mikä suojaa niitä pimeissä syyssäissä.

Omlet-niminen firma on nimittäin alkanut tuottaa omia pelkästään kanojen käyttöön suunniteltuja heijastinliivejä. Lintujen omistajat voivat lunastaa niitä omakseen 15 euron hintaan. Liivi päällään kana tulee helposti huomatuksi, jos siivekäs saa päähänsä esimerkiksi ylittää liikennöidyn tien.

– Ihmiset kyselivät tällaisen tuotteen perään, ja me päätimme toteuttaa sen. Suurin osa ihmisistä, joilla on kanoja lemmikkeinään, pitää lintuja ulkona. Kuulemme aina välillä tarinoita kanoista, jotka ylittävät teitä, kertoi Omlet-yrityksen johtaja Johannes Paul Daily Mirror -lehdelle.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.