Nainen käytti liikaa steroideja – näin paljon kasvoi klitoris

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Moni kehonrakentaja käyttää anabolisia steroideja lihastensa kasvattamiseen rankan treenin ohella. Hormonivalmisteiden vaikutuksista on keskusteltu, mutta niiden tiedetään lisäävän käyttäjänsä miehisiä ominaisuuksia.

Ongelmaa siinä ei tietenkään ole, paitsi kun kehonrakentaja on nainen. Tuolloin tulokset voivat olla vähintäänkin kiinnostavia. 28-vuotias Candice Amstromg on saanut steroidien ansiosta miehen vartalon, mutta ei siltikään aio lopettaa niiden käyttöä. Naisen mielestä valmisteet ovat parantaneet hänen elämäänsä.

Kauniista, hoikasta blondista on tullut lyhythiuksinen lihaksikas ”mies”. Sivuvaikutuksena hän on saanut partakarvoja, aknen ja muuttunut genitaalialueeltaan enemmän miehen näköiseksi. Hänen klitoriksestaan on kasvanut 2,5-senttinen pikkupenis.

– Se on kasvanut huomattavasti, kyllä. Se on 2,5 sentin mittainen ja muistuttaa penistä. Voit työntää esinahan taakse… kertoi nainen Jodie Marsh On… Steroids -ohjelmassa.