Sokea 11-vuotias filippiiniläistyttö lauloi Miley Cyrusin hitin – parempi kuin alkuperäinen?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Miley Cyrus julkaisi vastikään Wrecking Ball -singlen, jonka musiikkivideo ehti hämmentää katsojia siinä olevan alastomuuden vuoksi. Kappale itsessään on kuitenkin osoittautunut menestykseksi, ja siitä on jo tehty useita cover-versioita.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Eräs niistä on 11-vuotiaan sokean filippiiniläistytön liikuttava versio, jossa hän tuntuu vuodattavan esitykseen koko sydämensä. Enkelinääninen Joyce Jimenez tuo kappaleeseen teeskentelemätöntä herkkyyttä.

Video on saanut verkossa alle viikossa 432.000 katselukertaa. Joidenkin YouTube-katselijoiden kommenttien perusteella Jimenezin tulkinta on parempi kuin esimerkiksi Cyrusin alkuperäisellä musiikkivideolla, jossa vähäpukeisuus vie tilaa tunteelliselta sävelmältä.