Mies, näin saat naisen riisumaan vaatteensa nopeammin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Suomalaisille naisille alastomuus ei välttämättä ole kovinkaan vieras asia, koska olemmehan saunoneet ja uineet alastomana jo lapsena tyttöjen ja poikien kesken kesämökeillä. Toiset naiset kuitenkin ujostelevat vaatteiden riisumista, ja jotta miehet saisivat nähdä myös paljasta pintaa, kannattaa kokeilla seuraavia vinkkejä.

Ensimmäiseksi mies voi näyttää omalla toiminnallaan esimerkkiä siitä, että kuinka yksinkertaista alastomana oleminen on. Kun herra riisuu vaatteensa ensin, on naisen myös helpompi olla alasti. Mikäli huoneilma on liian kylmä, ei neitokaiset välttämättä tahdo ottaa ylimääräisiä vaatekertoja pois. Tilannetta voi edistää esimerkiksi viltin avulla, jonka alle molemmat voivat käpertyä vähäpukeisena toisiaan lämmittääkseen.

Myös aloitteen tekevät ja rohkeat miehet saavat naiset usein helpommin nakuilemaan. Itsevarmat miehet antavat varmuutta myös neitokaiselle. Mikäli tahtoo käyttää vilunkipeliä hyödyksi, kannattaa nainen houkutella johonkin hikeä tuottavaan aktiviteettiin – yleensä sen jälkeen on nimittäin pakko käydä suihkussa tai ainakin vähentää ja vaihtaa vaatetusta.

Viimeiseksi vinkiksi Men’s Fitness listaa, että tärkeintä on, että mies tekee tunteensa selväksi ja osoittaa niitä myös mielitietylleen. Kun herrasmies hyväilee naistaan varmoin ottein ja aloitteen tehden, saavutta hän samalla tiiviimpää tunnelmaa. Tällöin myös luottamus kasvaa ja vaatteiden riisuminen on ikään kuin luonnollinen jatkumo ennen makuuhuoneeseen siirtymistä.