Bruno Marsin stripparivideo jättihitiksi – näyttelijäkaunotar pääosassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Intialainen näyttelijä Freida Pinto nousi länsimaisen yleisön tietoisuuteen vuonna 2008 menestyksekkään Slummien miljonääri -elokuvan myötä. Sittemmin Pinto on nähty esimerkiksi elokuvissa Apinoiden Planeetan Synty ja Trishna.

Kuva. YouTube
Kuva: YouTube

Parhaillaan Freida Pinto nähdään Bruno Marsin musiikkivideossa. 28-vuotias tähti näyttelee Gorilla-kappaleen rohkeassa videossa hämyisessä baarissa työskentelevää stripparia, joka esittää seksikästä tanssia Brunon laulaessa kappaletta bändinsä kanssa. Video julkaistiin 16. lokakuuta ja se on saanut jo 7,5 miljoonaa katselukertaa.

Freida Pinto on joutunut maksamaan veroa liian kovasta työtahdistaan, sillä taannoin hän sairastui ylirasituksen takia. Pinto kertoi ihastuneensa ensitapaamisellaan kollegaansa Angelina Jolieen niin kovasti, että halusi päästä hänen adoptoitavakseen.Näyttelijätär on poseerannut rohkeissa kuvissa Esquire-lehdessä.