Barbie ikuistettiin ilman meikkiä – tuloksena tavisnainen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Oletko ikinä miettinyt, miltä Barbie näyttäisi noustessaan aamulla sängystä ylös? Huhtikuussa taiteilija Eddi Aguirre julkaisi Reddit-sivustolla otoksia finninaamaisesta ja keltahampaisesta Barbiesta, jonka kasvoilla näkyi iän tuomia juonteita.

Barbien meikittömistä kasvoista on saatu toinenkin versio, kun taiteilija Nickolay Lamm riisui tunnetun kuvankauniin nuken pakkelista ja muunsi tämän kuvankäsittelyllä luonnollisen näköiseksi. Tuloksena oli tavisnaista muistuttava neito, jonka silmät ovat hieman turvonneet.

Barbie ei kuitenkaan näytä kovin pahalta, ja kuva onkin herättänyt keskustelua siitä, pitääkö nuken olla aina täydellisesti pynttäytyneen näköinen. Osa Reddit-käyttäjistä oli sitä mieltä, että Barbie on itse asiassa kauniimpi ilman meikkiä.