Motörheadin Suomen konsertti siirtyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Motörhead-yhtyeen Lemmy Kilmister tiedotti viime viikolla yhtyeensä joutuvan siirtämään Euroopan kiertueensa ensi vuoden puolelle terveyssyistä. Samalla myös joulukuulle suunniteltu Helsingin konsertti peruuntui ja jäi odottamaan uutta keikkapäivää keväälle.

Nyt on saatu vahvistettua keväälle uudet kiertuepäivät, ja Motörhead tullaan näkemään Hartwall Areenan lavalla perjantaina 14. maaliskuuta. Joulukuun keikkapäivälle ostetut liput käyvät sellaisenaan uudelle keikalle. Tässä Lemmyn viesti faneilleen.

I have to sadly let you know that Motörhead has had to postpone the forthcoming European tour until early next year, 2014.

We have made the decision because I am not quite ready to hit the road yet, and am working my way back to full fitness and rude health. Don’t worry – I’m not about to start promoting veganism and alcohol-free beverages, but it is fair to say that I personally have been reconfiguring areas of my life to make sure I can come back fitter and stronger than ever.

It disappointed me tremendously to have to say I wasn’t quite ready to hit the road yet, but not nearly as much as it would’ve disappointed me to go out, play some average shows and watch my health give way long before the tour was over! When people come to see a Motörhead tour, they expect a Motörhead show, and that is exactly what you will get as soon as I am fit and ready to rumble.