Miley Cyrusin kohuvideosta hulvaton parodia – nuolee kaikkea ja kaikkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Miley Cyrusin tuore Wrecking Ball -musiikkivideo nousi nopeasti Youtuben katsotuimmaksi, sillä se keräsi 24 tunnin sisällä julkaisustaan 12,3 miljoonaa katsojaa. Eikä ihme, videossa ei nimittäin säästelty paljasta pintaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuten arvata saattoi, saavutti Wrecking Ball –musiikkivideo nopeasti lukuisia parodiaversioita. Osa niistä on alentunut suorastaan loukkaamaan pepputanssiaan ja kieltään alkuperäisellä videolla esittelevää laulajatarta. Nyt on kuitenkin julkaistu sellainen parodiaversio, joka saa katsojansa likimain huutonauruun. Videon takana on muitakin tunnettuja artisteja onnistuneesti parodioiva Shane Dawson TV.

Miley Cyrus on nopeassa ajassa noussut kiltistä teinitähdestä tuhmaksi popkaunottareksi. Hänen MTV Video Music Awards -tapahtuman esiintyminen käynnisti varsinaisen lumipalloefektin, jossa Miley kohu kasvaa viikko viikolta suuremmaksi. Laulaja joutui jopa eroamaan kihlatustaan aiheuttamansa sensaation vuoksi.