Kohuväite: The Jonas Brothers hajosi huumeiden takia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet fanit itkivät nenäliinoihinsa, kun yhdysvaltalainen The Jonas Brothers -yhtye pisti vastikään pillit pussiin. Bändi päätti lopettaa yhteisen taipaleensa, kun jäsen Nick Jonas kertoi syvät epäilyksensä yhtyeen tilasta muille jäsenille lokakuun alussa.

Fanit ja media ovat kuitenkin spekuloineet hajoamisen todellista syytä. Monien mielestä vika on yhtyeen solistin Joe Jonasin huumeongelmassa. Tähden on huhuttu hakeneen äskettäin apua addiktioon vieroitushoidosta. Poppari kuitenkin kiisti jyrkästi väitteet.

– Se on naurettavaa! Emme sano mitään muutamaan viikkoon ja sitten olen huumeaddikti! Se ei tietenkään ole totta. En ole koskenut heroiiniin koskaan elämässäni – eikä ole tyttöystävänikään. Tämä on minusta samanaikaisesti huvittavaa ja turhauttavaa, kommentoi Joe Jonas People-lehdelle.

Eniten poppari kertoi suuttuneensa, kun tyttöystävä Blanda Eggenschwiler luettiin mukaan huhuihin, ja myös neidon epäiltiin käyttäneen huumeita. Hän on saanut kertomansa mukaan ihmisiltä halauksia kadulla ja kysymyksiä siitä, millaista vieroituksessa oli.

Jonas Brothers -yhtye nautti aikoinaan suurta suosiota varsinkin teinityttöjen keskuudessa. Yhtyeseen kuuluivat veljekset Kevin, Nick ja Joe Jonas. Bändin mahdollisen hajoamisen kerrottiin johtuvan musiikillisista erimielisyyksistä. Joe Jonas kertoi viimeisimmässä haastattelussaan odottavansa tulevaisuutta mielenkiinnolla.