Miley Cyrus haluaa exänsä takaisin – kirjoitti rakkauskirjeen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miley Cyrusin ja Liam Hemsworthin eron syynä olivat kaiketi naisen nolot esiintymiset ja tempaukset julkisuudessa. Liam pokasi uuden näyttävän latinonaisen itselleen ja muutti pois Mileyn ja hänen yhteisestä kodista. Nyt Miley on tullut katumapäälle.

The Sunin mukaan Mileyn tarkoituksena oli ensin kynäillä uutta kappaletta tunnon tuskissaan, mutta hän päättikin kirjoittaa Liamille kirjeen, jossa pahoitteli tapahtuneita ja pyysi anteeksi käyttäytymistään. Miley tunnustaa kirjeessä rakkauttaan ja toivoo, että he voisivat nähdä ja selvittää asiat. Miley saattaa elätellä myös toivoa mahdollisesta yhteenpaluusta.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth tapasivat vuonna 2010 ja he menivät viime vuonna kihloihin. He erosivat muutaman kerran suhteensa aikana, mutta Mileyn rivo MTV Video Music Awardsin esiintyminen sai viimeisen naulan suhteen arkkuun.

Liam Hemsworthin kerrotaan pokanneen itselleen uuden nuoren kaunottaren. Liamin kainalossa nykyään viihtyy meksikolainen näyttelijätär Eisa Gonzales. 23-vuotias Gonzales nousi kuuluisuuteen latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti viidessä espanjalaisessa televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Neito on myös laulajatar ja hän on julkaissut kaksi studioalbumia sekä kaksi telenovelan sound track -levyä.