Miley Cyrusilla hämmentävä uusi tatuointi – mitä mummo ajattelee?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Miley Cyrus on ollut tiuhaan tahtiin otsikoissa twerkkaamisen, paljastavien asujen ja ronskin esiintymistyylin merkeissä. Tähti erosi aikaisemmin syksyllä kihlatustaan, mutta on jatkanut erosta huolimatta valitsemallaan rohkealla linjalla.

20-vuotias tähti on nyt esitellyt Twitterissä uusinta tatuointiaan, isohkoa kuvaa hänen ranteensa yläpuolella. Kyseessä on mallinakin tunnetun julkkistatuoija Kat Von D:n tekemä Miley Cyrusin isoäidin, Loretta Finleyn muotokuva.

– Koska olen hänen suosikkinsa ja hän on minun, Miley selitti kuvaa Twitterissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Miley Ray Cyrus nousi julkisuuteen Hannah Montana -televisiosarjan kautta. Hän esiintyi The Last Song -elokuvassa, jossa tapasi eksänsä Liam Hemsworthin. Sittemmin tähti on julkaissut viisi studioalbumia, joista viimeisin on lokakuun alussa päivänvalon nähnyt Bangerz.