Nuoret kaunottaret ehdottivat ryhmäseksiä – näin siinä sitten kävi

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Monen teinipojan märkiin ja salaisiin fantasioihin kuulunee kolmen kimppa kahden seksikkään tytön kanssa. Harva mies myöhemminkään kieltäytyisi elämänsä tilaisuudesta ronskeihin leikkeihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Andrea ja Morgan -nimiset neitokaiset päättivät testata teoriaa ja kyselivät pilavideolla eri miehiltä heidän halukkuuttaan käyttää aikaansa pikaiseen seksihetkeen. Yllättävää kyllä, mutta kaikki kaksilahkeiset eivät innostuneet ajatuksesta. Osa kieltäytyi kiireisiinsä ja parisuhteeseen vedoten.

Nuoret ja seikkailuhenkiset kaverit tosin innostuivat asiasta, vaikka olivatkin varattuja. Neitokaiset kiusoittelivat miehiä esimerkiksi kysymällä, pitävätkö he bondage-seksistä. Kovin ronkeleita tytöt eivät seksihalujen suhteen olleet, sillä mukaan mahtui myös yksi nainen ja vanhus.