Emily Ratajkowski on pysäyttävä kaunotar

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Puolalais-amerikkalainen huippumalli Emily Ratajkowski nousi koko maailman tietoisuuteen esiinnyttyään Robin Thicken Blurred Lines -musiikkivideolla vähissä pukeissa. 22-vuotias neitokainen sai ensimmäisen mallisopimuksensa 14-vuotiaana Ford Models -mallitoimistolta.

Siitä on sittemmin edetty monien lehtien kansiin ja vaatemerkkien mainoskuviin. Nyt Emily nähdään Nasty Gal -merkin alusvaateotoksissa, joissa tumma kaunotar poseeraa pitsisissä rintaliiviseteissä. Neito on saanut alallaan tuhman tytön maineen, joten alusvaatemerkin nimi on jo sinänsä eräänlainen enne.

Emily Ratajkowski syntyi Lontoossa, mutta varttui Yhdysvaltain Kaliforniassa. Hän poseerasi äskettäin GQ-lehdelle marraskuun numeron kansikuvaa varten. Nainen on kerännyt kannuksia myös näyttelijänä iCarly -komediasarjassa. Mallin romansseista ei ole herunut vielä kovin paljon tietoja viihdelehtiin, ja spekulaatio onkin kova, ketä tähti deittailee tällä hetkellä.