Suhdekohu: Miley Cyrus pokasi Benji Maddenin? Ikäero 14 vuotta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Huomion keskipisteenä olemista rakastava Miley Cyrus kaappasi hiljattain kainaloonsa The Rolling Stone -lehden valokuvaaja Theo Wennerin. Tämä suhde on kuitenkin päättynyt ennen kuin on ehtinyt alkaa, koska nyt neitokainen on nähty suutelemassa tunnettua kitaristia.

Halloweenina Lil’ Kimiksi pukeutunut twerkkaamisen kuningatar Miley Cyrus nähtiin suutelemassa Good Charlotte -yhtyeen kitaristilaulaja Benji Maddenia. Pari vietti halloweenia yhdessä ja he muun muassa joivat samasta pullosta. Tapaus herättää kummastusta lähinnä siksi, että Mileylla ja Benjillä on ikäeroa huimat 14 vuotta, kitaristi on nimittäin 34-vuotias, New York Daily News vinkkaa.

Miley Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta uraansa luovan näyttelijämiehen uskotaan peläneen maineensa menettämistä Mileyn härskien mediatempausten vuoksi. Sittemmin Miley yhdistettiin romanttisessa mielessä The Rolling Stone -lehden omistajan ja päätoimittajan Jann Wennerin poikaan.