Taksikuski vei humalaisen väärään maahan

Matkailu Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Taksikuski on henkilö, jonka luulisi tuntevan ajotiet kuin omat taskunsa. Aina luulo ei ole kuitenkaan tiedon väärti, kuten eräs tosielämän tapaus todistaa. Eräs saksalainen matkustaja yllättyi perinpohjaisesti huomattuaan taksikuskin kuljettaneen hänet väärään maahan.

Mies pyysi päästä kotikaupunkiinsa Herzogenrathiin, mutta kuski kuuli väärin ja veikin hänet sen sijaan Belgiaan Hausetin kylään. Matkustaja tajusi virheen perillä ja vaati taksikuskia kuljettamaan hänet oikeaan osoitteeseen.

Mittari oli jo tuolloin raksuttanut 80 euron edestä. Humalainen mies kieltäytyi maksamasta väärään osoitteeseen päättyneestä taksimatkasta, vaikka pääsikin lopulta päätepisteeseen. Taksikuski ei tyytynyt osaansa, aikoo nostaa kanteen asiakasta vastaan, uutisoi Daily Mail -sivusto.