Koulupoika lähetti rakkauskirjeen – tässä odottamaton vastaus

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Ala-asteella monella on ihastuksia, joita tuijotella välitunnilla lasittuinein katsein. Monet koululaiset saattavat myös harjoitella oikeita aikuisiän romansseja varten. Tyttö- tai poikaystävä saattaa löytyä esimerkiksi kirjelappusen avulla.

3rd Grade Notes

Nyt erään pojan hellyyttävä viesti koulutytölle on päätynyt Reddit-sivustolle. Nuorukainen tiedustelee ihastukseltaan, josko tämä haluaisi ryhtyä hänen tyttöystäväkseen. Lappuun on laitettu kyllä, ei ja ehkä -vaihtoehdot.

Tyttö antoi ihailijalleen pakit, mutta toivoa on ilmassa, mikäli neitoa on uskominen. Hän kertoi nimittäin seurustelevansa, mutta palaavansa samantien asiaan, kun tämänhetkinen suhde päättyy. Siihen ei kulu kirjeen mukaan kuin kuukausi tai pari.