Mies otti iilimatokylvyn – mato luikerteli peniksen sisään!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kauneushoidon piiriin on tullut runsaasti vaihtoehtoja, joissa käytetään esimerkiksi etanoita tai pikkukaloja hoidoissa. Nyt kiinalainen kauneushoitola on aloittanut iilimatohoitojen tarjoamisen – tosin järkyttävällä menestyksellä.

Hoidon tarkoituksena on, että asiakas hyppää iilimatoja täynnä olevaan altaaseen ja luonnonkappaleet napostelevat kuolleen ihon pois. Valitettavasti eräs kiinalainen mies kuitenkin huomasi, että yksi iilimadoista luikerteli hänen peniksensä sisään. Daily Mailin mukaan 56-vuotias Zhang Nan oli huomannut tapahtuneen siitä aiheutuneesta kivusta.

Mies joutui kolme tuntia kestävään leikkaukseen ja hänen peniksestään poistettiin 15-senttinen iilimato, joka oli tällöin jo kuollut. Kerroimme taannoin toisesta oksettavasta kauneushoidosta, jossa asiakkaiden kasvoille hierottiin etanoita, jotka sitten matelevat ympäriinsä jättäen jälkeensä erittämäänsä limaa. Tämän liman uskotaan ylläpitävän ihon kosteutta, vähentävän tulehduksia ja poistavan kuollutta ihoa.