Jada Pinkett Smith ja Will Smith eroamassa? Pettämishuhut vellovat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähtipari Will Smith ja Jada Pinkett-Smith kuuluvat viihdemaailman pitkään yhdessä pysyneisiin pareihin, jotka on nähty viime päiviin asti edustamassa yhdessä punaisella matolla. Heillä on yhteisestä avioliitostaan lapset Willow ja Jaden Smith.

Nyt 15 vuoden avioliiton kerrotaan olevan vaarassa tulla tiensä päähän. Syynä tähän on Will Smithin epäilty petollisuus suhteessa. Mies nähtiin vastikään juhlimassa New Orleansissa Focus-elokuvan vastanäyttelijänsä Margot Robbien kanssa lämpimissä tunnelmissa.

Leonardo DiCaprion eksänäkin tunnettu blondi nimittäin vietti aikaansa läheisissä tunnelmissa Jada Pinkett-Smithin aviomiehen kanssa puhelinkopin suojissa. Mies nosteli näyttelijättären paitaa ja paljasti tämän rintaliivit sekä painoi paljaan rintansa häntä vasten. Pari lähti juhlista yhdessä.

– Hän ei käyttäytynyt kuin naimisissa oleva mies. Hän ei antanut mitään merkkejä siitä, että olisi sitoutunut suhteeseen. Millainen naimisissa oleva mies menisi puhelinkoppiin 23-vuotiaan seksikkään tytön kanssa ja alkaisi riisuutua? Kommentoi silminnäkijä Star-lehdelle.

Parin on huhuttu aiemminkin olevan eron partaalla. Aiemmin liikkui huhuja muun muassa siitä, että Jadalla olisi ollut suhde ystävänsä Marc Anthonyn kanssa. Tähti kiisti tuolloin asian. Will Smith on aiemmissa haastatteluissaan ylistänyt Robbien kanssa kokemaansa kemiaa. Aviopari on ikuistettu viime aikoina ilman sormustaan edustustilaisuuksissa.