Joanna Krupa temppuili bikineissä – paparazzi sattui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaisamerikkalainen malli Joanna Krupa muistetaan The Real Housewives of Miami -realitysarjasta. Kesällä naimisiin mennyt tähti on poseerannut syksyn aikana ahkerasti paparazzeille niin julkkisjuhlissa kuin kotipihallaankin.

Seksikkäimmäksi siskoksi taannoin nimetty Joanna Krupa on nyt temppuillut kotinsa uima-altaalla Miamissa. Paparazzi sattui paikalle, kun kaunotar harjoitteli käsilläseisontaa yhdessä ystävänsä kanssa.

Joanna Krupa on esiintynyt monissa elokuvissa, kuten Planet of the Apes, Max Havoc: Curse of the Dragon, Scary Movie 4, Ripple Effect ja Skinner Box. Neitokainen järjesti viime kesänä miljoonahäät kihlattunsa Romain Zagon kanssa. Pari meni naimisiin usean vuoden seurustelun jälkeen Etelä-Kaliforniassa järjestetyssä seremoniassa.