Bruno Marsille huikea keikkaliksa: Ansaitsee 186 600 euroa kappaleelta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supertähti Bruno Mars lukeutuu viime aikojen suurimpiin menestysnimiin popmusiikin kentälle. Taannoin tähden salasuhde laulajatar Rita Oraan tuli julkisuuteen, kun neitokainen paljasti asian haastattelussa. Popkaunotar kertoi parin tavanneen toisensa ennen kuin kummastakaan tuli kuuluisuuksia.

Nyt Bruno Marsilla on tiedossa varsin rahakas yksityiskeikka. Mies tulee nimittäin esiintymään venäläisen liikemiehen Len Blavatnikin tyttären bat mitsva -juhlissa. Bruno Mars ansaitsee viiden kappaleen keikasta 1,25 miljoonaa dollaria, eli noin 186.600 euroa per kappale.

Lisäksi muusikko, hänen bändinsä ja muu taustaryhmänsä lennätetään yksityiskoneella New Yorkiin, jossa juhlat järjestetään. Rahakas yksityiskeikka selittyy sillä, että venäläispohatta Len Blavatnikin perustama Access Industries omistaa Warner-viihdejätin. Warner puolestaan omistaa Atlantic Records -levy-yhtiön, jonka listoilla Bruno Mars on.

Havajilla syntynyt ja kasvanut Bruno Mars, oikealta nimeltään Peter Gene Hernandez, on saavuttanut muutaman vuoden aikana mittavan maailmanlaajuisen suosion. Kaksi studioalbumia julkaissut 27-vuotias poptähti tunnetaan hiteistään Just The Way You Are, Grenade ja When I Was Your Man. Mies voitti parhaan miespuolisen esiintyjän Grammy-palkinnon vuonna 2010.