Mc Donald’s suunnittelee: Happy Meal -lelut 3D-tulostimesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin pikaruokaketjuihin kuuluva McDonald’s tunnetaan muun muassa Happy Meal -aterioistaan. Hampurilaisten, ranskalaisten ja juoman lisäksi lapsille suunnattu ateria sisältää kausittain vaihtuvan lelun.

Pian lasten vanhempien ei ehkä tarvitse pelätä jälkikasvunsa saavan vääränlaista lelua aterian kylkiäisenä. McDonald’s harkitsee nimittäin El Reg -sivuston mukaan 3D-tulostimien käyttöönottoa tulevaisuudessa. Näin varmistettaisiin, että lapsi saa Happy Mealin mukana juuri haluamansa lelun.

3D-tulostimen avulla haluttu lelu voitaisiin tulostaa Happy Meal -aterian myynnin yhteydessä ravintolassa. Aivan vielä ei kuitenkaan kannata innostua, sillä ihan lähitulevaisuudessa ei 3D-tulostimia Iso-Britannian McDonald’sin tiedotuspäällikön Mark Fabesin mukaan tulla näkemään. Idea on toistaiseksi lähinnä ajatusleikin tasolla.