Ei kovin mairittelevaa: Miley Cyrus ikuistettiin Halloween-kurpitsoihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entinen teinitähti Miley Cyrus on varteenotettava ehdokas tämän vuoden suurimmaksi julkkikseksi. Twerkkaus-termin kaikkien huulille tuonut laulajatar on nimittäin ollut kesästä saakka jatkuvasti esillä mediassa kohuotsikoiden merkeissä.

21-vuotiaan tähden suosio näkyi myös lokakuun loppupuolella vietetyn Halloweenin juhlimisessa. Erilaiset Miley Cyrus -aiheiset Halloween-asusteet olivat suosittuja, ja nyt kohutähti on ikuistettu myös kurpitsalyhdyiksi. Erilaisia Miley Cyrus -aiheisia kurpitsoja onkin esitelty sosiaalisessa mediassa, kuten esimerkiksi Twitterissä.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Miley Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista. Pari oli yhdessä useamman vuoden, mutta nousevan näyttelijämiehen uskotaan peläneen maineensa menettämistä Mileyn härskien mediatempausten vuoksi.