Levi julkisti uudenlaisen panoraaman – livekuvaa ympäri vuorokauden

Digi · Stara.fi

Suomen suosituin laskettelukeskus Levi on laajentanut digitaalisia palvelujaan lanseeraamalla tunturin huipulta reaaliaikaista panoraamakuvaa välittävän Skyview LIVE -palvelun. Rinneravintola Tuikun katolla sijaitsevan erikoiskameran panoraamakuvasta voidaan koska tahansa katsastaa tilanne Levin huipulla missä ilmansuunnassa tahansa.

Kuva: Skyview LIVE
Kuva: Skyview LIVE

Katso Levin eksoottiset maisemat tästä.

Käyttäjät voivat itse siirtää kameran kohdistuksen haluamaansa suuntaan ja esimerkiksi tarkistaa rinteiden tilanteen, säätilan ja väkimäärän tunturin huipulla sijaitsevan ravintolan ympäristössä sekä luonnollisesti ihailla huikeita näkymiä, josta löytyvät Länsi-Lapin seitsemän tunturia. Eksoottisten maisemien odotetaan nousevan suosituksi erityisesti ulkomaalaisten käyttäjien keskuudessa.

Reaaliaikaisen kuvan lisäksi kamera tallentaa kuvat arkistoon, joten niistä voidaan myöhemmin tehdä näyttäviä timelapse-videoita Levin huipun tapahtumista ja maisemista. Jatkossa esimerkiksi auringonnousuja ja -laskuja sekä Lapin taivaan aktiivisia revontulia voidaan ihailla kätevästi verkossa vaikkapa viikon ajalta. Levin Skyview-palvelu on ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa. Laskettelukeskuksissa vastaavia palveluita on ollut käytössä lähinnä Keski-Euroopassa. Palvelun toteuttaa visuaalisiin esityksiin keskittyvä tamperelainen Flycam Oy.