Lady Gaga riisui kaiken – härskit poseeraukset pallon kanssa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

ARTPOP-albuminsa kannessa Lady Gaga poseeraa sinisen pallon kanssa alastomana. Otos on kuvataiteilija Jeff Koonsin ottama. Nyt verkossa on julkaistu myös muita saman kuvaussession otoksia, joissa popneito nähdään ilman rihman kiertämää.

Koons on kertonut, että halusi Lady Gagan näyttävän kuvissa kuin patsaalta. Artisti nähdäänkin otoksissa paljaana eroottissävyisissä otoksissa, joissa hän esimerkiksi esittelee takamustaan ja näyttää myös kuvainnollisesti rakastelevan sinistä palloa. Poppari ei paljoa kursaile, vaan kuvaussessiossa näyttää olleen läsnä voimakas seksuaalinen energia.

ladygaga_artpop

Alastoman vartalon paljastelu ei ole neitokaiselle uusi ilmiö, vaan äskettäin Lady Gaga, eli Stefani Germanotta, esimerkiksi paljasti alapäänsä kesken keikan. Erikoinen videollekin tallennettu tilanne tapahtui Lontoossa klubikeikalla G-A-Y -yökerhossa.