Summer Up julkisti ensi kesän esiintyjiään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Urbaanin musiikin festivaali Summer Up on julkaissut ensimmäisen erän ensi kesän esiintyjäkatraastaan. Tapahtuma tullaan järjestämään tuttuun tapaan heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 4. – 5. heinäkuuta 2014 Lahdessa, Mukkulan rannassa.

Festivaaleille on kiinnitetty jo kotimaisia tähtiä, joista kokonaan uusina nähdään Salil eka salil vika -hitin tehnyt Musta Barbaari sekä nousukiidossa oleva naispoppari Sanni. Tunnelmaa luomassa ovat lisäksi ainakin Elastinen, Jukka Poika & Sound Explosion Band, Stig & Kullankaivajat, Sini Sabotage, JVG & Mäk Gälis, Spekti, Mikael Gabriel, Aste, Ruudolf ja Lahden oma maskotti Brädi.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa toteutettu elektronisen musiikin alue Experience viihdyttää jälleen Orkidea & Friends -kattauksella, joka sisältää vähintään 15 tiskijukkaa. Loput artistit julkaistaan helmikuussa, jolloin paljastetaan myös ulkomainen supertähti ja tapahtuman uudistettu festivaalialue.