Tyrmääviä kaunottaria MTV-gaalan punaisella matolla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollannin Amsterdamissa vietettiin sunnuntaina MTV EMA -gaalailtaa, jonne kokoontui popmaailman kermaa. Illan kuningas oli Eminem, joka nappasi parhaan hiphop-artistin ja maailmanlaajuisen ikonin pystit. Parhaaksi naisesiintyjäksi valikoitui Katy Perry ja Justin Bieber äänestettiin neljättä vuotta peräkkäin parhaaksi miesartistiksi.

Punaisella matolla nähtiin lumoavaa naiskauneutta. Wrecking Ball -videollaan parhaan musiikkivideon tittelin voittanut Miley Cyrus oli verhonnut vartalonsa paljastavaan rap-henkiseen minimekkoon, kun taas Katy Perryn asu noudatti tiettyä tyylikkyyttä.

Poppari Rita Ora tihkui mustassa asussaan glamouria, ja Ellie Gouldingin pitsiunelma paljasti alla olevat alusvaatteet. Naisräppäri Iggy Azalea teki ”angelinajoliet” ja esitteli oikeaa jalkaansa mustan leninkinsä halkiosta. Glamour-malli Sylvie van der Vaartin muodot tulivat taas edukseen tummassa asussa. Kuka oli mielestäsi gaalan kuningatar?