Miley Cyrusin elämä tiivistettiin tekstiviestiin – pelkillä emoji-kuvakkeilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Miley Cyrus on pysynyt tiiviisti otsikoissa. Viimeksi hän herätti kohua sytytettyään huumesätkäksi väitetyn savukkeen Amsterdamissa järjestetyn MTV EMA -gaalan lavalla. Tempaukset on noteerattu myös internetissä erilaisten parodiavideoiden ja huumorikuvien merkeissä.

Nyt Miley Cyrusin tarina kerrotaan tavalla, joka soveltuu mitä parhaiten tähden pitkälti internetin äärellä kasvaneelle kohderyhmälle: Emoji-hymiöiden muodossa. Yhteen viestiin mahtuvassa ”elämäkerrassa” poptähden tähänastiset vaiheet kerrataan lapsuudesta Hannah Montana -nuortensarjan rooliin ja lopulta nykyiseen, rohkeampaan imagoon.

Tärkeät käänteet kuten päihteiden käyttö, runsas kielen näyttäminen ja tukan leikkaaminen kääntyvät hymiöiden muotoon yllättävänkin hyvin.

Miley Cyrus erosi vastikään kihlatustaan Liam Hemsworthista, ja on sittemmin vain innostunut tekemään räväköitä tempauksia. Popparin huhuttiin äskettäin pokanneen Good Charlotte -yhtyeen kitaristilaulaja Benji Maddenin. Pari vietti muun muassa Halloweenia yhdessä.