Jillian Michaels lasten kanssa rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suurin pudottaja -televisiosarjasta tuttu amerikkalainen fitness-guru Jillian Michaels on avoimesti biseksuaali nainen. Hän on suhteessa Heidi Rhoadesin kanssa. Parilla on kaksi yhteistä lasta, Haitilta adoptoitu Lukensia-tytär ja Rhoadesin synnyttämä Phoenix-poika.

Nyt Jillian on ikuistettu perhelomalla elämänkumppaninsa Heidin ja parin lasten kanssa. Televisiotähti nautti yhteisestä ajasta lastensa kanssa, ja todisti samalla häntä kuvanneille paparazzeille olevansa edelleen huipputimmissä kunnossa.

Jillian Michaels on nähty Suurin pudottaja -TV-sarjassa. Hänellä on ollut myös oma Losing It With Jillian -spin-off-sarjansa. Tähti on esiintynyt myös The Doctors -keskusteluohjelmassa. Nainen kärsii ADHD-häiriöstä, joka diagnosoitiin hänellä jo lapsena.