10 faktaa seksistä – tiesitkö näistä?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Seksipetoina itseään pitävät ihmiset luulevat tietävänsä kaiken vällyjen välissä tapahtuvasta kanssakäymisestä. Totuus saattaa olla kuitenkin toinen, ja nyt AskMen.com listasi kymmenen irrelevanttia tietoa rakastelemiseen liittyen.

Ensimmäisenä seksiasiantuntijat tahtovat muistuttaa, että kiihkon huumassa voi hyvin välttää tylsät kuntosalikäynnit, koska rakkauden jumppa kuluttaa harrastajiltaan keskimäärin 200 kaloria puolessa tunnissa. Maailman nopeimmat solut, eli siittiöt, ovat sen sijaan niin tehokkaita kavereita, että niitä mahtuu yhteen kapseliin saman verran kuin maailmassa on tällä hetkellä ihmisiä.

Harva myöskään tietää anekdoottitietoa, jonka mukaan englannin kielessä on tuhat eri nimitystä naisen vaginalle. Kysymys kuuluu, kuka nämä sanat on edes laskenut? Sen sijaan joku on tutkinut seksiin liittyen myös sen, että miesten parta kasvaa nopeammin, jos he pidättäytyvät seksistä.

Kielisuudelmat ovat joidenkin mielestä ällöttäviä, mutta AskMenin seksiasiantuntijat osaavat kertoa, että niiden avulla voi estää hampaiden reikiintymistä. Seksi on asia, joka pyörii etenkin miesten mielessä ja monta kertaa päivässä – nimittäin joskus jopa seitsemän sekunnin välein. Toisin sanoen miehet ajattelevat seksiä parhaimmillaan jopa 12.000 kertaa päivässä.

Kuinka moni sen sijaan tiesi sen, että seksilelujen ja eroottisten välineiden alennusmyynnit ovat kiellettyjä Yhdysvaltojen Alabaman ja Mississippin osavaltioissa? Kaikki kuitenkin tietävät sen, että seksi tekee hyvän olon, ja asiantuntijoiden mukaan kiimainen kanssakäyminen rauhoittaa peräti kymmenen kertaa tehokkaammin kuin Valium.

Yleisessä tiedossa on, että kun nainen latautuu eroottisesti, alkavat hänen nänninsä niin sanotusti nöpöttää. AskMen kuitenkin paljastaa, että sama efekti tapahtuu myös 60 prosentilla miehistä. Mitä orgasmeihin tulee, eivät naiset tai miehet yllä läheskään samalle tasolle kuin tavallinen maatiloilla elävä sika. Sen orgasmit kestävät nimittäin noin puoli tuntia.