Miley Cyrus asteli bileisiin ilman paitaa – tietenkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poplaulaja Miley Cyrus täytti viikonloppuna 21 vuotta. Laulaja julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi Twitterissä muun muassa kuvia poikkeuksellisen värikkäästä synttärikakustaan. Miley Cyrusin isä osti tyttärelle lahjaksi moottoripyörän. Eilen illalla Miley juhli synttäreitä Nokia-teatterissa.

Los Angelesin Nokia-teatterissa järjestettiin nimittäin eilen AMA 2013 American Music Awards -gaalailta, jossa myös Miley oli mukana. Rohkeista asuistaan tunnettu nuori kaunotar asteli punaiselle matolle lopulta ylävartalonsa peittona pelkkä valkoinen jakkutakki. Rintaliivit ja paita olivat jääneet vaatekaappiin.

Miley Cyrusin syntymäpäiväjuhlat eivät alkaneet parhaalla mahdollisella tavalla, sillä hänen kotiinsa murtauduttiin viime perjantaina. Varkaiden matkaan lähti muun muassa laulajattaren koruja. Miley ei ole täysi-ikäisyydestään huolimatta muuttanut tyyliään aikuisempaan suuntaan. Hän nimittäin esiintyi viikonloppuna omituisessa kissa-asussa, joka näytti lähinnä kolmevuotiaan tytön jumppapuvulta.