Varkaat iskivät Miley Cyrusin kotiin – jättisaaliin arvo 100.000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poplaulaja Miley Cyrus täytti viikonloppuna 21 vuotta. Laulaja julkaisi syntymäpäivänsä kunniaksi Twitterissä muun muassa kuvia poikkeuksellisen värikkäästä synttärikakustaan. Synttäriviikonloppu ei kuitenkaan sujunut täysin suunnitelmien mukaan.

Miley Cyrusin koti oli perjantai-iltapäivänä murtovarkaiden iskun kohteena. TMZ-verkkosivuston mukaan varkaiden mukaan päätyi laulajattaren omaisuutta jopa 100.000 dollarin, eli noin 74.000 euron edestä. Varastettujen esineiden joukossa oli esimerkiksi koruja ja kalliita käsilaukkuja.

21-vuotias tähti asuu Los Angelesin Studio Cityssä. Hänen naapureihinsa kuuluvat muun muassa koomikko Steve Carell ja räppäri Diddyn perhe. Alueella on tehokas kameravalvonta, joten varkaiden kiinnijääminen on melko todennäköistä. Miley ei itse ollut kotona murron aikaan.

Miley Cyrusin isä Billy Ray Cyrus osti neitokaiselle syntymäpäivälahjaksi Can-Am Spyder -moottoripyörän, jonka arvo on noin 18.000 euroa. Miley ei ole täysi-ikäisyydestään huolimatta muuttanut tyyliään aikuisempaan suuntaan. Hän nimittäin esiintyi viikonloppuna omituisessa kissa-asussa.