Vanessa Hudgensin näyttävä kuntosalikuva päätyi verkkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Vanessa Hudgens tuli tunnetuksi Disney-elokuvista, eli High School Musical -leffasarjasta. Tähti nähtiin aikaisemmin tänä vuonna valkokankaalla kohutussa Spring Breakers -elokuvassa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

24-vuotias Vanessa Hudgens tunnetaan ahkerana joogan ja pilateksen harrastajana. Nyt ruskeaverikkö on jakanut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän esittelee taitojaan kuntosalilla. Otoksessa urheilutoppiin ja joogahousuihin sonnustautunut Hudgens näyttää uhmaavan painovoimaa pitäessään itsensä ilmassa käsillään.

Vanessa Hudgens on ajat sitten karistanut Disney-tähden puhtoisen imagon. Spring Breakers -elokuvassa neito esitti huumeisiin ja seksiin mieltynyttä teiniä. Tulevassa Gimme Shelter -elokuvassa hän näyttelee raskaaksi tulevaa koditonta nuorta naista.