Aubrey O’Day on naisellisuuden huipentuma

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Danity Kane -tyttöbändistä tuttu laulajatar, ja soolourankin lanseerannut Aubrey O’Day poseerasi vastikään American Music Awards -tapahtuman punaisella matolla näyttävässä asussa, joka ei rintavakoa peitellyt. Neitokainen on jatkanut samalla rohkealla linjalla Instagramissa.

29-vuotias Aubrey julkaisi nimittäin palvelussa alastonkuvan, jossa hän poseeraa ilman rihman kiertämää sängyssään. Hän pyytää kuvatekstissään katsojaa vilkaisemaan, miten söpö hänen taustalla makaileva koiransa on. Huomio taitaa kuitenkin kiinnittyä otoksessa vallan muuhun. Neitokainen esitteli myös rintavakoaan, kun oli saanut hieman vaatteita päälle.

Between Two Evils -albumin julkaisun jälkeen O’Day on nähtiin yhdessä Danity Kane -yhtyeen kanssa tämän vuoden MTV Video Music Awards -gaalassa. Yhtye ilmoitti tekevänsä tulevaisuudessa yhdessä musiikkia. Neitokaiset julkaisevat pian Rage-singlen.