Heidi Montag näyttävissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Silikonikaunotar Heidi Montag muistetaan The Hills -realitysarjasta, mutta viime vuosina hän on kerännyt meriittejä lähinnä turhana julkkiksena. Neito suurennutti rintansa F-kuppiin, ja joutui sittemmin pienennyttämään ne D-kuppikokoon.

Heidi juhlisti äskettäin miehensä Spencer Prattin kanssa viidettä hääpäiväänsä. Pari palasi Meksikoon Cabo San Lucasiin, jossa he karkasivat naimisiin salaisessa seremoniassa vuonna 2008. Pari poksautti muun muassa rannalla shampanjapullon korkin auki ja nautiskeli kuohuvaa. Montag myös riisui mekkonsa ja paljasti alla olevat muodot bikineissä.

27-vuotias Heidi Montag esiintyi taannoin julkkisten Big Brother -ohjelmassa Britanniassa, jossa hän herätti miehensä kanssa käytöksellään hämmennystä muissa asukkaissa. Spenceriä ja Heidiä kutsutaan viihdelehdissä Speidi-nimellä. Kaunotar on julkaissut Superficial-albumin vuonna 2010, mutta tähden laulu-ura ei ole ottanut tulta alleen, vaan Montag sai massiivista kritiikkiä.