Voiko bestiksen kanssa ryhtyä parisuhteeseen?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Monet pariskunnat ovat ensin pelkkiä kavereita, mutta vuosien tutustumisen tuloksena rakastuvat. Onko kuitenkaan hyvä idea ryhtyä parisuhteeseen luotettavan ystävän kanssa? Suurin pelko lienee se, että mikäli suhde ei onnistukaan, loppuu suhteen myötä myös kaveruus.

Yhteistä ymmärrystä ja ystävyyttä voidaan pitää parisuhteiden kulmakivinä. Joskus kavereiden välillä syttyy rakkauden kipinä, ja ystävyyssuhde syvenee seurustelusuhteeksi. Yleensä ystävät tulevat loistavasti toimeen keskenään ja tietävät toistensa salaisuudet, joten mikäli rakkaudentunne on molemminpuolinen, voivat he kokeilla suhdetta.

Suurin askel on varmaankin seksin harrastaminen ja se saattaa tuntua aluksi kiusalliselta. Ihastuksen huuma kuitenkin kuljettaa jokaisen parin yleensä onneen myös makuuhuoneen puolella, Femail First -julkaisu vinkkaa. Helpompaa on kuitenkin olla puolison kanssa, josta tulee myös paras ystävä.