David Beckham halua Brad Pittin esittämään itseään elokuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

David ja Victoria Beckhamia pidetään kaiketi brittien kuninkaallisista seuraavaksi merkityksellisimpinä henkilöinä heidän kotimaassaan. Pari on myös äänestetty kaikkein vaikutusvaltaisimmaksi julkkispariksi. Davidin tiedetään ihailevan erityisesti Hollywoodin glamouria.

Nyt 38-vuotias David on julkisesti leikitellyt ajatuksella, että hänestä tehtäisiin omaelämäkertaelokuva. Jalkapallotähti sanoi Talksport Radion haastattelussa, että hänen mielestään paras näyttelijävalinta rooliin olisi Brad Pitt. Myös Leonardo DiCaprio tai Bradley Cooper olisivat hänen mielestään tarpeeksi hyvännäköisiä pääosan esittäjäksi.

Kerroimme aiemmin tänä vuonna, että 38-vuotias David Beckham jäi eläkkeelle ammattilaisjalkapalloilijan urastaan 20 vuoden jälkeen. Mies on ehtinyt potkimaan palloa muun muassa Manchester Unitedin, Real Madridin, Los Angeles Galaxyn, A.C. Milanin ja Paris Saint-Germainin joukkueiden riveissä.