Rumer Willis rohkeassa Instagram-kuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär vuonna 2000 päättyneestä avioliitosta. Vanhempiensa tavoin Rumer on yrittänyt luoda uraa näyttelijänä, ja hänet nähtiin esimerkiksi vuonna 2009 kymmenen jakson ajan 90210-nuortensarjassa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Rumer Williams on poseerannut myös mallikuvissa, ja nyt hän on jakanut Instagram-tilillään valokuvaaja Tyler Shieldsin ikuistaman otoksen. Rohkeassa kuvassa neitokainen poseeraa alusvaatteisillaan, nojaten käsissään pitelemään viidakkoveitseen.

25-vuotias Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä. Rumer onkin viime aikoina laulukeikoilla losangelesilaisella Sayers-klubilla. Tyttösen musiikkiuralla on vain yksi este – hänen lauluäänensä kerrotaan olevan hirveä.