Lady Gaga kuin nukke: ”Tunnen olevani viimein oma itseni”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Lady Gaga on yhdysvaltalaisen populaarimusiikin suurimpia maailmanlaajuisia tähtiä, jonka levyjä on myyty arviolta 24 miljoonaa kappaletta. Hän on rikkonut monia ennätyksiä ja päässyt muun muassa useaan otteeseen Forbes-lehden vaikutusvaltaisimpien ihmisten listalle.

Lady Gaga on tyylikameleontti, josta on vaikea sanoa, koska tähti todella näyttää omalta itseltään. Vaihtuvat asut antavat skitsofreenisen kuvan popparista, joka leikittelee tahallisesti erilaisilla kulttuurivaikutteilla. Tällä kertaa neito halusi esittää faneilleen Instagram-otoksessa nukkea huomiota herättävien maalattujen silmäluomiensa kanssa.

– Elämässäni tapahtuu paljon muutoksia. Aikataulut ovat olleet hulluja, mutta tunnen viimein olevani oma itseni. Kukaan ei pidättele minua, voin olla oma itseni. Tuntuu hyvältä. Käpälät ylös, kirjoitti tähti blogiinsa.

Lady Gagan tyylivalinnat ovat aiemminkin herättäneet hälyä mediassa. Harva tietää, että tähti joutui luopumaan omasta hiusväristään, koska hänet sekoitettiin monesti Amy Winehouseen. Popparin hiusväri on alunperin tummanruskea. Hänen uransa alussa kiinnitettiin huomiota muun muassa siihen, että tyyli muistutti platinanvaaleine hiuksineen paljon poppari Christina Aguileran tyyliä.